Over ons

Hoe is Halal Slagerij Thuis ontstaan?

De laatste jaren is het consumptiegedrag enorm veranderd. Daar waar de consument voorheen zelfstandig de supermarkt, bakkerij en slagerij bezocht, zien we vandaag de dag een verschuiving waarbij de consument juist zelf wordt bezocht. Om te voorzien in de hedendaagse behoeften van de klant zijn er de laatste jaren een hoop initiatieven geïnitieerd, voornamelijk vanuit verschillende supermarktketens.

 

In het kader hiervan is het idee ontstaan om een thuisservice voor vlees en levensmiddelen te beginnen. Op deze wijze bieden wij de klant meer speling in zijn dagelijks programma en stellen hem in staat om zelf invulling te geven aan het doen van zijn boodschappen. Ook hopen we iets te betekenen voor degenen die slecht ter been zijn of om welke reden dan ook de deur niet uit willen. Verder hebben wij bij het vaststellen van onze prijzen bewust gekozen voor een minimale winstmarge zodat de klant nauwelijks een prijsverschil zal merken tussen een bezoek aan de slagerij en een levering van onze thuisservice.

 

Wie zijn wij?

Achter Halal Slagerij Thuis zit een groep moslims die de wens koestert om uit te groeien tot de grootste thuisleverancier voor vlees en levensmiddelen. Momenteel opereren wij vanuit Den Haag en omgeving, waarbij het streven is om op korte termijn uit te breiden naar andere steden.

 

Kwaliteitswaarborging

Halalslagerijthuis.nl richt zich hoofdzakelijk op de moslimgemeenschap. Om er zeker van te zijn dat het geleverde vlees voldoet aan de Islamitische etiquette en normen, zijn we zeer secuur in het uitkiezen van onze (islamitische) leveranciers. Zo beperken wij ons tot leveranciers die in het bezit zijn van een Halal-certificaat en/of vleesleveranciers die in het verleden geïnspecteerd zijn door De Halalpolitie. Momenteel hebben wij verschillende samenwerkingsovereenkomsten met een aantal Marokkaanse slagerijen in Den Haag.

 

Naast het feit dat al onze producten Halal zijn, hebben wij het onszelf ook verplicht gesteld om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zodra er een bestelling wordt gedaan, gaan wij over op het inkopen van het vlees. Op deze wijze voorkomen wij dat de klant vlees geleverd krijgt dat onnodig is ingeslagen. Dit betekent dat de klant altijd vers vlees in huis haalt.